Last modified on November 17th, 2021 at 10:37

Rivstart B2+C1 Övningsbok (2nd edition)

Rivstart B2+C1 Övningsbok PDF

Rivstart B2+C1 Övningsbok

Med humor och allvar visar Rivstart det snabbaste vägen till språket. Rivstart består av en lärobok, en övningsbok och en lärarhandbok. Inlärningen fortskrider snabbt med en tydlig struktur och snabba repetitioner. Kapitelämnen och grammatikförlopp baseras på nivåbeskrivningarna på Europarådets nivåskala (GERS) och går igenom A1C1-nivåerna.

Arbetsböckerna med grammatikövningar vävs in i läroboken genom referenser. Rivstart är också lämpligt för självstudier eftersom pedagogik och arbete med lärobok och träningsbok är lätta att förstå.
Ta språket en nivå till
Rivstart B2 + C1 består av skönlitteratur av svenska författare, dialoger, tidningsartiklar och tekniska texter av olika längd och svårighetsgrad. Både formellt och vardagsspråk tas upp och studenter gör sina kunskaper perfekta innan de går vidare till högre studier. Rivstart B2 + C1 är perfekt för dem som vill arbeta eller studera mer i Sverige.
Lärarhandledning
Nedan följer tips för undervisning, kopiering av material och test där eleven kan se sin språkutveckling. Du hittar också manus för lyssningsövningar. Lärarhandboken är webbaserad. Licensen gäller för en lärare i 12 månader.
Gratis bonusmaterial
Rivstart fortsätter på webben! Här hittar du ytterligare material som övningar, ordböcker, ordkort för ordutbildning, verbala ljudfiler och mycket mer som är särskilt lämpliga för studenter som studerar på egen hand eller för grupper med olika kunskapsnivåer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Format:PDF
Size: 111,19 MB
Pages:211
Series:Rivstart
Level:B2+C1
Edition:2nd Edition
Date:2017

 

 

 

 

 

 

DOWNLOAD

 

 

Rivstart B2+C1 Övningsbok PDF

 

 

 

  

 

 

 

Related Posts

Rivstart B2+C1 Textbok

 

 

 

 

Leave a Comment